• Barkenbostader.se - En plats att trivas!    
  •   Felanmälan: Jideströms Trädgård & Fastighetsservice AB: 011-170270 - Nordisk Hiss: 011-238430

Tvättstuga

Home » Medlemsinformation » Tvättstuga
Tvättstugor
Information om våra tvättstugor
I föreningen finns två tvättstugor på Sandgatan 24 D och på Luntgatan 10 A. Tvättstugorna är utrustade med fyra tvättmaskiner vardera, centrifug, torktumlare, torkskåp samt mangel. Det finns även en grovtvättmaskin i tvättstugan vid Sandgatan 24 D, vilken är avsedd för mattor, mm.

Tider för tvättning:

Måndag – Fredag 07.00–22.00
Lördag – Söndag 10.00–19.00

Tvättstugan bokas via en webbportal eller tavlan utanför tvättstugan, du loggar in på tavlan med hjälp av taggen på din nyckel. För mer information om vart och hur du bokar tvättid se, Information till boende.

Strömmen till tvättmaskinerna stängs av efter den tillåtna tvättiden, vilket innebär att det inte går att öppna tvättmaskinen.

För att undvika felhandhavande och utnyttja maskinerna på rätt sätt, är Du skyldig att studera instruktionerna och följa dem. Detta är för att minimera kostnader för slitage, mm på utrustningen. Genom att fylla maskinerna med tvätt minskar du våra kostnader.

Kostnader för reparationer, mm ingår i föreningens kostnader och fördelas ut på samtliga boende i föreningen.

För egen och andras trevnad städas tvättstugan av den som har bokad tid efter avslutad tvätt/torkning. Våttorka golv, rengör tumlare från ludd samt torka av tvättmaskiner och andraöppna ytor.
Även här sorterar vi ut brännbart och plastavfall i olika tunnor.